Kruispunt milieu en sociale economie

Welkom bij KOMOSIE vzw

Actueel

Zaterdag 21 oktober '17 is het zover! Dag van De Kringwinkel

5.400 Kringwinkelmedewerkers organiseren speciaal voor jullie een Dag van De Kringwinkel. Ze zetten hun talenten in de kijker, richten workshops in, leiden je rond achter de schermen of hebben een origineel aanbod klaar.

gepost op 16/10/2017Lees meer

Foodsavers

Deze nieuwe naam en het nieuwe logo, voor organisaties en besturen die sociaal aan de slag zijn met voedseloverschotten, werd officieel bekend gemaakt op onze druk bijgewoonde studiedag "Hefboomprojecten" in Leuven op 9 februari '17. Naar aanleiding daarvan stuurden we ook een persbericht uit en is de website www.Foodsavers.be online gezet, voorlopig nog met een tijdelijke intropagina. Een grote en spannende stap voor onze sector en ons project!

gepost op 23/02/2017Lees meer

© 2011 KOMOSIE vzw
Gemaakt in De Webfabriek met steun van de Nationale lotterij (creëert kansen) Contact

KOMOSIE vertegenwoordigt:

De Kringwinkel

Meer dan 130 tweedehandswinkels in de sociale economie die samenwerken rond kwaliteit en communicatie.

Energiesnoeiers

Organisaties die jobs creëren voor kortgeschoolden met het oog op het uitvoeren van energiebesparende werken voor bij voorkeur gezinnen met een laag inkomen.

 

Startende en bestaande organisaties die sociaal aan de slag gaan met voedselverlies. Dit met het oog op de bestrijding van armoede en voedseloverschotten en het creëren van jobs in de sociale economie.